Telefonrådgivning0485 - 375 75

Lediga tjänster

Vi söker förbundskonsulent till södra Sverige

I arbetsuppgifterna ingår att stödja och bistå de lokala demensföreningarna i deras ideella arbete för att förbättra förhållandena för personer med demenssjukdom och deras anhöriga. Ditt arbete består av att ge stöd, kunskap och inspirera de lokala demensföreningarna samt att bilda nya föreningar.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet av att vara aktiv i någon av våra lokala demensföreningar och att Du har god förankring och kunskap om vad det innebär att arbeta ideellt i en lokal demensförening.

Det är viktigt att du är lyhörd och har lätt att kunna samarbeta med andra personer och olika verksamheter.

Vi erbjuder ett spännande och självständigt arbete, där du själv kan styra din arbetstid utifrån när de lokala demensföreningarna behöver ditt stöd.  Med andra ord; ett fritt arbete under eget ansvar.

Du är en del av demensförbundets centrala kansli i Stockholm och utgår från din bostadsort. I tjänsten ingår resor varför körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt.

Du ska kunna uttrycka dig i både tal och skrift.

Anställningen är en heltidstjänst med tillträde under september 2021 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Kollektivavtal finns.

Stämmer detta in på dig? Då tar vi gärna emot ditt CV och personliga brev som beskriver vem du är och vad du gjort tidigare. För mer information kontakta förbundskonsulent Margareta Svensson på telefon 072-145 40 91 eller via e-post på margareta.svensson@demensforbundet.se

Sista ansökningsdag 2021-05-23.

Ansökan skickas i första hand med e-post till:  anette.svensson@demensforbundet.se margareta.svensson@demensforbundet.se

Via post till Demensförbundet, Lundagatan 42A, 5 tr, 117 27 Stockholm. Märk ansökan förbundskonsulent.

Välkommen med din ansökan!

Bli medlem Ge en gåva Upp
Telefonrådgivning 0485 - 375 75