Telefonrådgivning:
010-175 50 56

Stöd vårt arbete

Demensförbundet gör skillnad för dig som lever med demens eller som anhörig. Vår organisation är öppen för alla – demenssjuka, närstående eller vem som helst som vill vara med och bidra till ett demensvänligt samhälle – välkommen du också!

Bli medlem i Demensförbundet

Som medlem får du stöd och hjälp för att skapa ett bra och fungerande liv med sjukdomen i vardagen. Tillsammans är vi närmare 9 000 medlemmar i ca 110 lokala föreningar som jobbar för att utveckla vården och omsorgen i hela landet. Vår storlek gör det möjligt att påverka, och förändra saker på riktigt. 

Läs mer om vad ett medlemskap innebär

Stöd Demensfonden med en gåva

Demensfonden är Demensförbundets insamlingsstiftelse för forskning och utveckling. Demensfonden bildades 1994 och står under tillsyn av Svensk Insamlingskontroll och Demensförbundets revisorer.

Läs mer om hur du kan stödja Demensfonden med en gåva

Bli Demensvän

Hand håller hjärta

Att bli Demensvän är en enkel sak som gör stor skillnad. Det enda du behöver göra är att lära dig några enkla saker om demens och vara villig att hjälpa till om du ser att någon i din omgivning behöver hjälp. Att bli Demensvän är enkelt, gratis och kan hjälpa sjuka och anhöriga till ett bättre och värdigare liv.

Läs mer om vad det innebär att bli Demensvän

Starta din egen insamling till Demensförbundet i sociala medier

Med hjälp av den här länken kan du enkelt skapa en egen insamling för Demensförbundet. https://www.facebook.com/fund/demensforbundet

Bli medlem Ge en gåva Upp
Telefonrådgivning: 010-175 50 56
E-post: radgivning@demensforbundet.se