Telefonrådgivning:
010-175 50 56

Webbinarium: Minnesutredning hemifrån – nya möjligheter med digital teknik

26 februari 2024


Vi vill bjuda in till ett webbinarium arrangerat av Demensförbundet och Minnesmottagningen.se den 26e februari kl.18.00-18.45.

Det sker nu många framsteg inom området demenssjukdomar. Ny läkemedel, livsstilsinterventioner och nya möjligheter att tidigare ställa diagnos är några exempel. Samtidigt är det fler personer än någonsin som redan idag behöver vård och stöd. Minnesmottagningen.se är ett världsunikt initiativ för att tillgängliggöra demensutredning digitalt hemifrån. Syftet är att fler individer ska får rätt diagnos i tid för rätt stöd och behandling, samtidigt som individer med oro också ska kunna få lugnande besked i de fall oron är obefogad.

Till webbinariet bjuder vi in Rickard Forsman VD och Anette Wiklund läkare från Minnesmottagningen.se för att berätta mer om hur utredningar genomförs digitalt, och på vilket sätt detta är till hjälp för personer som upplever problem med minne mm och där en tidig demenssjukdom misstänks som möjlig orsak.

Ni kommer få lära mer om hur utredningarna går till rent praktiskt. Det kommer också ges möjlighet att lyfta frågor och diskutera utifrån era tankar och funderingar.

Vi ser fram emot ett ert deltagande. Ingen föranmälan, ni ansluter via länken till Zoom: https://us06web.zoom.us/j/85061308582

Varmt välkomna!

Liselotte Björk, Förbundsordförande, Demensförbundet

Rickard Forsman VD, Geras Solutions och Minnesmottagningen.se

Bli medlem Ge en gåva Upp
Telefonrådgivning: 010-175 50 56
E-post: radgivning@demensforbundet.se