För dig som har en demenssjukdom

Tiden efter en demensdiagnos är en tuff tid då livet vänds ut och in, upp och ner. Hur ska det bli, vad ska jag göra, hur ska jag leva...? Ja, massor av frågor kommer fram som skapar stress och depression inte minst. Vem kan hjälpa mig, hur har andra det som har en demenssjukdom, är det sjukdomen som gör att jag känner så här eller??

Vi hoppas att du ska kunna få hjälp med många av dina frågor och funderingar på den här sidan som kan underlätta vardagen, få läsa om andra som är i en liknande situation som du. Allt för att försöka ge ditt liv mer kvalitet trots din sjukdom. Tag gärna hjälp av en anhörig eller vän att klicka dig fram och läsa om du känner dig osäker eller vill diskutera det du läser med någon.

Vi vill gärna veta om det är något du saknar på hemsidan. Du kanske har synpunkter på hur det är skrivet, hur sidan är upplagd, svår att förstå eller svår att hitta på.

Tveka inte - hör av dig

Du kan maila till anni.reimers@demensforbundet.se eller ringa 08-658 99 21

Det är inte alltid lätt att komma ihåg

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår