Tack alla ni som besökte oss under Almedalsveckan på Gotland. På mångas begäran publicerar vi nu de presentationer som hölls av professor Yngve Gustafson och Silvialäkare Björn Lennhed.

Demensförbundet åter på plats i Almedalen, Visby 


Den 3 – 6 juli finns Demensförbundet på plats under politikerveckan i Almedalen i Visby. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss i vårt tält, plats 219, på Hamnplanen eller att delta i något av våra seminarier.

Måndagen den 3 juli, kl 08:00 – 16:00 - Se programmet (PDF)

Demensförbundet, Svenskt Demenscentrum och Äldrecentrum bjuder in till en hel dag med spännande föreläsningar under temat ”Ett gott liv, livet ut” i Bildstenshallen, Fornsalen på Gotlands Museum, Strandgatan 14, Visby.

Tisdagen den 4 juli, kl 12:30 – 16:00 - Se programmet (PDF)

Demensförbundet föreläser på Krukmakarens hus, Augustsalen under temat ”Ett värdigt liv med demens. Du kan bland annat lyssna till professor Yngve Gustafson och specialist- och Silvialäkare Björn Lennhed, Wilhelmina Hoffman, Svenskt Demenscentrum samt Demensförbundets ordförande Pär Rahmström 

Onsdagen den 5 juli, kl 09:00 - 09:50 samt 14:00 - 14:50

Förmiddag: En mataffär för alla? Tiotusentals personer med kognitiva svårigheter drar sig idag för att handla
Eftermiddag: En demensvänlig butik, hur ser den ut? Prisutdelning
Arrangör är Myndigheten för Delaktighet och Jane Lindell-Ljunggren, Demensförbundet är moderator.
Plats: Almedalspaveljongen, Donnersgatan 2
Deltar gör, förutom Myndigheten för Delaktighet, Demensförbundet, Svensk Dagligvaruhandel, Svenskt Demenscentrum och Sveriges konsumenter

Måndagen den 3 juli – torsdagen den 6 juli, kl 09:00 – 17:00

Tältet på Hamnplanen är öppet och du är välkommen att besöka oss på plats 2019 om du har frågor om demenssjukdomar i allmänhet och Demensförbundet i synnerhet.


Välkommen till vårt tält på plats 219 vid Hamnplanen och till våra föreläsningar under Almedalsveckan i Visby.

 Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår