Demensförbundet åter på plats i Almedalen, Visby


Den 3 – 6 juli finns Demensförbundet på plats under politikerveckan i Almedalen i Visby. Du är hjärtligt välkommen att besöka oss i vårt tält, plats 219, på Hamnplanen eller att delta i något av våra seminarier.

Måndagen den 3 juli, kl 08:00 – 16:00 - Se programmet (PDF)

Demensförbundet, Svenskt Demenscentrum och Äldrecentrum bjuder in till en hel dag med spännande föreläsningar under temat ”Ett gott liv, livet ut” i Bildstenshallen, Fornsalen på Gotlands Museum, Strandgatan 14, Visby.

Tisdagen den 4 juli, kl 12:30 – 16:00 - Se programmet (PDF)

Demensförbundet föreläser på Krukmakarens hus, Augustsalen under temat ”Ett värdigt liv med demens. Du kan bland annat lyssna till professor Yngve Gustafson och specialist- och Silvialäkare Björn Lennhed, Wilhelmina Hoffman, Svenskt Demenscentrum samt Demensförbundets ordförande Pär Rahmström 

Måndagen den 3 juli – torsdagen den 6 juli, kl 09:00 – 18:00

Tältet på Hamnplanen är öppet och du är välkommen att besöka oss på plats 2019 om du har frågor om demenssjukdomar i allmänhet och Demensförbundet i synnerhet.


Välkommen till vårt tält på plats 219 vid Hamnplanen och till våra föreläsningar under Almedalsveckan i Visby.

 Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår